Dara Rolins přiznala barvu: PRAVDA o plastikách a botoxu!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. září 2020 10:15

Na některých známých osobnostech je dobře vidět, že podstoupily estetické zákroky. Právě o nich se v těchto dnech rozepsala Dara Rolins, která se tak rozhodla zareagovat na vzkazy lidí na sociálních sítích.

Dara Rolins vypadá na svůj věk – v prosinci oslaví již 48. narozeniny – obdivuhodně, některé ženy proto nabyly dojmu, že jí k tomu dopomáhá estetická medicína. Sympatická Slovenka se proto rozhodla na sociální síti přiznat barvu.

Podle jejích slov není tajemstvím, že sama sebe řeší. „Vychází to z mojí podstaty a souvisí to i s mojí profesí, kdy je člověk pod drobnohledem. Jasně, že věci ladím, pomáhám jim. Jsem ale bytostně přesvědčená, že moje ‚vylepšení‘ nejsou v rozporu se zdravým rozumem,“ konstatovala na instagramovém profilu.

„Mým cílem není a nikdy nebylo popřít Daru. Spíš vyhovět jejím tužbám. Větší prsa dokážou ženě zvýšit sebevědomí a i v případě mého nosu, který jsem si nechala ‚opravit‘, šlo o vyřešení rovnice fotogeničtějšího tvaru, nikoliv získání většího množství sebelásky,“ uvedla zpěvačka.

„V tváři nemám žádné výplně, jak mi stále někdo přisuzuje/vyčítá. Ano, mezi obočí si jednou za tři měsíce nechávám píchnout botox. Ostatní vrásky nechávám žít. A jestli se díky tomu mám radši? Ani ne, ale přijdu si víc fresh na pohled,“ dodala Dara.

Témata: Dara Rolins