Dara Rolins musí zklamat fanoušky: Situace jiné rozhodnutí nedovoluje!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. září 2020 16:16

Na situaci kolem šíření koronaviru musí reagovat také umělci, mezi nimi také Dara Rolins. Slovenská zpěvačka musela fanouškům oznámit nemilou věc, protože situace jiné rozhodnutí nedovoluje.

Umělci to v době koronavirové pandemie nemají jednoduché. Hana Zagorová, která se dokonce nakazila, ruší zářijové koncerty, program upravuje i Dara Rolins. Alespoň to tedy sdělila fanouškům na instagramovém profilu.

„Nesmírně mě mrzí, že musíme pro tento rok zrušit všechny plánované autogramiády,“ oznámila příznivcům, protože se jí prý na toto téma často vyptávali. „Bohužel, situace nám nedovoluje rozhodnout se jinak,“ konstatovala.

Poté si slovenská zpěvačka stěžovala na situaci obecně. „Věřte mi, že každá taková zpráva láme srdce v první řadě mně, protože bez vás, se všemi těmi omezeními, příkazy, zákazy, jsme my, umělci, čím dál tím víc bezmocní,“ přiznala.

„Včera nám pořadatelé zrušili další vystoupení, nadcházející víkend mám nedobrovolně volný, a tak jen přemýšlím, jak dlouho ještě tento Matrix potrvá. Mrzí mě to za nás, za vás, za všechny, kteří se živíme tím, že si s vámi předáváme emoce hudbou, divadlem, uměním naživo,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins