Dara Rolins pod palbou kvůli fotkám: Co na to říká dcera?

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2020 12:47

Dara Rolins zveřejnila před pár dny velice intimní fotky, čímž spoustu fanoušků potěšila, některým ale nasadila brouka do hlavy. Jedna osoba se dokonce zpěvačky zeptala, co na to říká dcera Laura.

Je to několik dní, co spatřily světlo světa odvážné fotografie nahé Dary Rolins, které se objevily v jednom nejmenovaném časopise. Pohledná Slovenka poté jednu z nich zveřejnila na sociální síti, kde také připojila pár vět o svém přístupu k této problematice.

Zpěvačka přiznala, že se jí „vždy líbila vkusně prezentovaná nahota“, lidem zároveň vzkázala, že je to v první řadě její věc. Podle webu pluska.sk se však jedna z fanynek dotázala na to, jaká bude reakce dcery Laury.

„Moje dcerka je vychovávaná ve světě bez předsudků, vedená přirozenou láskou k sobě, ke svému tělu a bez hrozby, že je na nahotě něco odstrašujícího. Něco, za co by se měla stydět. Ona, nebo kterákoliv žena,“ vysvětlila.

Otázkou je, zdali tento názor sdílí i otec dívky, hudebník Matěj Homola z kapely Wohnout. „Jde vždy jen o formu, způsob ‚jak‘… Je to složité téma, a to poslední, co mu svědčí, je černobílé vidění,“ dodala Dara.

Témata: Dara Rolins