Nová československá SuperStar Piešová ŠOKOVALA slovy o Ježíškovi a koronaviru!

Vítězka SuperStar 2020 Barbora Piešová 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. června 2020 21:37

Slovenská média i veřejnost jsou v šoku z nejnovějšího prohlášení vítězky poslední řady SuperStar Barbory Piešové. Podle magazínu Nový Čas, který s ní zveřejnil rozhovor, by si měla doplnit vzdělání.

Magazín na svém webu upozornil, že prakticky každé slovo nové vítězky pěvecké soutěže je perla. "Mladá zpěvačka, která pracovala ve fabrice jako svářečka oken, totiž v rozhovoru pro Nový Čas doslova šokovala, když vyslovila bizarní vyjádření, nad kterým se běžnému člověku pozastavuje rozum," uvedl magazín.

"Není však jediná hvězda s talentem v hrdle, která by zřejmě měla znovu na chvíli usednout do vzdělávacího zařízení, ať si zlepšit všeobecný rozhled. V minulosti se bizarními vyjádřeními "proslavila" i její předchůdkyně z roku 2015 Emma Drobná (26), která tvrdila, že Země je plochá. Stejně šokuje však i Barbora, která označila smrtící koronavirus za Ježíška," píše Nový čas.

Magazín tvrdí, že poprvé šokovala veřejnost bizarním poděkováním po vyhlášení výsledků v SuperStar slovy, že si za výhru koupí konečně tlumiče do auta. Nyní ale v rozhovoru pro magazín perlila znovu.

"Nevěřím na koronavirus. Je to, jak věřit na Ježíška, nikdy jste ho neviděli. Když zavřeli všechny kavárny, tak bylo mou záchranou chodit na pumpu na horkou čokoládu," tvrdí zpěvačka.

Magazín dodává, že je zarážející, že tento názor prezentuje v době, kdy s onemocněním covid-19 zemřelo 400 tisíc lidí a 7 milionů jich je nakaženo.

Nad jejími slovy kroutí hlavou například slovenské moderátorky, které se problematice věnují už nějakou dobu. "Obvykle až ta nejosobnější zkušenost přesvědčí člověka, že opravdu něco špatného je. Ne že bych něco špatného někomu přála, ale možná až ti, co tím sami prošli, to už nikdy takhle neřeknou," řekla magazínu Zlatica Puškárová.

"Jestliže nevěří médiím, politikům a vědcům, tak si to může ověřit sama. Přes sociální síť dnes může napsat komukoliv - lidem, kteří virus překonali, pozůstalým, lékařům, kteří nemocné léčí, dokonce vědcům. Pokud najde hmatatelný důkaz, že covid-19 neexistuje, ať mi napíše, já to odvysílám. Ale nejprve se vsadím, že se jí to nepodaří. Pokud by to byl totiž podvod, už by se dávno provalil," doplnila Gabriela Kajtárová.

Témata: Barbora Piešová (SuperStar) Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)