Dara Rolins: PRAVDA o botoxu!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. května 2020 10:12

Krásu Dary Rolins obdivuje i v 47 letech mnoho lidí, občas se však na sociální síti objeví i nějaký ten šťoura, který tvrdí, že se zpěvačka nechá vylepšovat. Pohledná Slovenka řekla, jak to má s botoxem.

Dara Rolins se jen před několika dny zvěčnila na fotku k příspěvku o cvičení, který zveřejnila na svém instagramovém profilu. Jenže hned vzápětí se rozpoutala diskuse na úplně jiné téma. Stačil k tomu komentář jedné ze sledujících.

„Máte nový horní ret, že? Že by kyselina?“ napsala slovenské krásce, kterou to vcelku pochopitelně vytočilo doběla. „Bože, už mi s tím dejte pokoj,“ vzkázala rázně. Pak ale přiznala, že s tím zkušenost má.

„Ret jsem si napíchla jednou v životě, mám pocit, že je to tak sto let zpátky, v době, kdy jsem si naivně myslela, že přesně a jedině to dělá ženu sexy. Na místo toho jsem chtěla radši měsíc chodit kanály. Velmi špatné, nepřirozené a pamatuji si, že mě i Matěj odmítal líbat,“ uvedla zpěvačka.

„Od té doby je jediný zákrok, který jednou za 3-4 měsíce podstupuji, botox mezi obočím only. Velké pusy některý ženám extrémně sluší, u některých jsou extrémně směšné. Mám svoje, pěkně krojené rty a na to, abych si je vizuálně ‚přifoukla‘ mi dokonale postačí moje milovaná konturka,“ dodala Dara.

Témata: Dara Rolins