Pink se nakazila koronavirem! Nemoc Covid-19 protrpěl i její malý syn!

Pink a její syn Jameson

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. dubna 2020 10:48

Seznam zahraničních celebrit, které se nakazily koronavirem se dál, rozrůstá. Nově se fanouškům svěřila americká popová hvězda Pink, která už se z nemoci Covid-19 zotavila. S nákazou se potýkal i její malý syn.

„Dva týdny nazpět jsme já a můj tříletý syn Jameson začali vykazovat příznaky nemoci Covid-19. Naštěstí měl náš praktický lékař přístup k testům a já byla pozitivní. Před pár dny nás otestovali znovu a jsme bohudík negativní,“ napsala Pink na instagramu.

Zároveň si neodpustila kritiku administrativy prezidenta Trumpa. „Je to selhání naší vlády, že testování není široce přístupné. Tato nemoc je vážná věc. Lidé potřebují vědět, že postihuje mladé i staré, zdravé i nemocné, bohaté i chudé, testování proto musí být zdarma,“ vzkázala.

Hudebnice uvedla, že se sama snaží pomáhat. Půl milionu dolarů věnovala univerzitní nemocnici ve Philadelphii, kde 18 let pracovala její maminka, dalších 500 tisíc darovala do krizového fondu kalifornského Los Angeles.

„Děkuji všem profesionálním zdravotníkům a všem lidem na světě, kteří tvrdě pracují na tom, aby ochránili naše milované. Jste naši hrdinové. Další dva týdny budou rozhodující: Prosím zůstaňte doma. Prosím. Zůstaňte doma!“ dodala Pink.

Témata: (Moore Alecia) Pink Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)