Hollywoodský herec Mark Blum (†69) podlehl koronaviru: Hrál v Krokodýlu Dundee!

Mark Blum

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. března 2020 10:35

Nákaze koronavirem nejsou ušetřeni ani slavní lidé. Hollywoodský herec Mark Blum, který si zahrál např. v kasovním trháku Krokodýl Dundee, boj s infekcí po několika dnech prohrál.

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani slavným osobnostem a už si mezi nimi vybírá i oběti. Na komplikace spojené s nemocí Covid-19 zemřel hollywoodský herec Mark Blum (†69). O jeho smrti informuje web listu Los Angeles Times.

Blum, který trpěl astmatem, zemřel v nemocnici v New Yorku, testy u něj nákazu potvrdily minulý týden. Zprávu jako první oznámila divadelní společnost Playwrights Horizons, později ji potvrdila hercova žena Janet. 

V Hollywoodu se zesnulý herec nejvíce proslavil rolemi ve filmech Krokodýl Dundee a Hledám Susan. Zn: Zoufale. Často se objevoval také v seriálech, mezi ty nejznámější patří Rodina Sopránů nebo komediální Frasier. 

Koronavirem se nakazila už několik známých herců, např. Tom Hanks s manželkou Ritou nebo Idris Elba. Někdejší představitelka Bond girl Olga Kurylenko zatím jako jediná potvrdila, že se z nemoci zotavila.

Témata: Mark Blum Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)