Dara Rolins radí, jak na koronavirus: To se nepovedlo!

Dara Rolins 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2020 21:55

Dara Rolins si po vlně kritiky otevřela internetovou poradnu, ve které lidem radí, jak se nenakazit novým koronavirem. Moc se jí to ale nepovedlo, což jí někteří fanoušci dali jasně najevo.

Jak vás stars24.cz informoval, Dara Rolins to před pár dny pořádně schytala. Několik dní totiž strávila zahraničí, po návratu do Evropy se ovšem lidí nestranila, za což jí fanoušci důrazně pokárali.

Populární zpěvačka se ale moc nepoučila, naopak začala lidem radit, jak se nemocí, kterou způsobuje nový koronavirus, nenakazit. Obsah jejího příspěvku je ale opět přinejmenším diskutabilní.

“Hlavní je poslouchat zdravý rozum, posilovat imunitu, cvičit a jíst zdravě, teď víc než kdy jindy. To, že se od hlavy po paty vydezinfikujeme, nás odolnějšími neudělá. Vím, dostáváte to ze všech stran, proto žádná další moudra, jen že na vás všechny myslím,” napsala oblíbená Slovenka.

V diskuzi ji hned lidé opravovali. “Obráceně. To, že se správně odezinfikujete nebo dlouze umyjete nejen ruce po návratu domů, může chránit nejen vás, ale i vaše blízké… To je teď na prvním místě. Alespoň u nás v ČR, k vám dorazí tak za týden… A pak všechno to, co jste psala k imunitě stravě a stresu,” vzkázala jí jedna z fanynek.

Témata: Dara Rolins