Dara Rolins: Překvapivá slova o VLASTNÍ DCEŘI!

Dara Rolins 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. března 2020 16:15

jedenáctiletá Laura je to nejcennější, co zpěvačka Dara Rolins má. Před média však překvapivě prohlásila, že je povrchní, a že vlastně ani není krásná.

"Už teď na ní vidím, že si v té hlavičce hledá svůj způsob, proč si přijde hezká a zajímavá. Co je na ní pěkné, co ji odlišuje od ostatních, nehroutí se z toho špatného. Myslím si, že ona není vůbec prvoplánově krásná, ale je prostě zajímavá, což se mi na ženských líbí stokrát víc," prohlásila podle Sedmička Dara.

To ale zdaleka není vše. Laura se podle ní rozhodně nehroutí z toho, že není miss. Naopak. "Moje dcera je v přiměřené míře správně povrchní, což ale jsme občas všechny a vůbec bychom se za to neměly stydět," překvapila zpěvačka.

"U ní se ten balanc, čemu bude přisuzovat větší váhu, ještě jakoby formuje. Je jí jedenáct, takže je v pořádku, že prvotně před zrcadlem řeší, jestli jí tohle pasuje k tomuhle. Ale baví mě na ní to - a to si myslím, že se na ní podepsal její tatínek a jeho geny -, že je tak správně namíchaná, spoustu nepodstatných věcí opravdu neřeší," dodala podle Sedmičky.

Témata: Dara Rolins