Královská rodina V OHROŽENÍ kvůli koronaviru?

Princ George a princezna Charlotte 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. března 2020 15:50

Princ George a jeho mladší sestra princezna Charlotte navštěvují školu Thomase Battersea v Londýně. Mluvčí školy ve čtvrtek potvrdil, že několik žáků pro podezření na koronavirus bylo izolovaných.

"Stejně jako všechny školy, i my bereme v úvahu potenciální rizika spojená s šířením nového viru. Právě proto sledujeme vládní pokyny, provádíme všechny preventivní kroky proti infekci a v případě, že existuje byť jen malé podezření, že byl někdo z personálu nebo žáků vystaven viru, případy řešíme," citují vyjádření média.

"V současnosti máme velmi malý počet žáků, kteří byli testováni, a tito jednotlivci v současnosti zůstávají podle vládních doporučení doma, dokud nebudou známy jejich výsledky,"  dodávají dále. 

Prince George navštěvuje soukromou školu Thomase Battersea od roku 2017, zatímco princezna Charlotte se přidala v září minulého roku. Královská odbornice Katie Nicholl v té době prozradila, že Kate s Williamem platí za své děti školné ve výši téměř 21 000 eur.

Témata: královská rodina (gbr) Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) princezna Charlotte Elisabeth Diana