Přátelé dobyli Instagram! Aniston a spol. tam přivítali Perryho!

Kolegyně přivítaly Matthewa Perryho na Instagramu 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 13:16

Všech šest "seriálových" Přátel už je na sociální síti Instagram. Jako poslední se tento týden připojil Matthew Perry. Kolegyně z legendárního seriálu ho tam přivítali opravdu ve velkém stylu.

V říjnu způsobili doslova šílenství Jennifer Anistonová, když se v souvislosti s premiérou seriálu The Morning Show připojila na Instagram. Představitelka servírky Rachel překonala působivý rekord, když získala milion fanoušků za něco málo přes pět hodin od prvního přihlášení.

Na milionovou metu už dosáhl i Matthew Perry alias Chandler, který se stal posledním členem obsazení seriálu Přátelé na této sociální síti. „Co to je, můj instagramový účet?“ napsal si do popisu profilu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

This is how thrilled I am to finally be on Instagram. So, here we go...

Příspěvek sdílený Matthew Perry (@mattyperry4), Úno 7, 2020 v 2:28 PST

Perry se dočkal velkého přivítání od fanoušků, kterých už má 4 miliony, ale především od kolegů ze zmíněného sitcomu. Společnou fotografií ho přivítaly Lisa Kudrowová i výše uvedená Anistonová, která i něco vzkázala.

„Jsem v šoku, že Matty je ten poslední, kdo se přihlásil na Instagram,“ neskrývala překvapení Jennifer, které by se údajně líbilo, kdyby se všichni herci znovu sešli před kamerou. 

Témata: Matthew Perry Přátelé Instagram Jennifer Aniston Lisa Kudrow