Dara Rolins opět odráží útoky: JE TO MOJE TĚLO!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2020 10:39

Kdykoliv se Dara Rolins svlékne jen do plavek, začne být na sociálních sítích živo. Sama slovenská zpěvačka si o sobě v takové chvíli musí přečíst ledacos, už je na to ovšem relativně zvyklá. Přesto se rozhodla uvést některé věci na pravou míru.

Dara Rolins tráví začátek nového kalendářního roku na indonéském ostrově Bali. Jak už to tak během jejích dovolených bývá, jakmile se objeví její první fotografie v plavkách, začnou ji lidé řešit. Děje se to samozřejmě i tentokrát.

„Hodně lidí dokola řeší moje tělo, postavu. Většinou jde o poklony, ale píšou mi i takoví, kterým přijdu ‚přehnaná‛ nebo naopak moc vychrtlá atd. Pro všechny názory mám pochopení, nikomu se přece nelíbí všechno, ale srdce mi to netrhá,“ svěřila se pohledná Slovenka.

Dara si jen tak od někoho poradit nenechá. „Moje tělo je MOJE. Vycházím z toho, co mi genetika nadělila, pracuji s rozdanými kartami. A i když mi to většina z vás stále nevěří, nejsou za tím hodiny dřiny, postavu nemám vydřenou. Mám jednoduše takovou genetiku. Tečka,“ konstatuje.

„Ano, osobně to vnímám jako štěstí. Když trošku zhubnu, vylezou mi svaly a vypadám jak fitneska, já vím. Myslím, že to, co je v mém případě rozhodující, co řeším mnohem víc než cvičení, je jídlo. To opravdu řeším. Přiznávám. Jídlo je pro mě klíčové téma,“ vysvětlila Rolins.

Oblíbená zpěvačka však na závěr všechny varovala před drastickými dietami. „Hřeším výjimečně a jen málo. Prostě nikdy neprasím. A není to o odříkání jídla v obecné rovině! Papat se musí!“ napsala na instagramu.

Témata: Dara Rolins