Dara Rolins navzdory období dešťů v plavkách: Všichni kroutí hlavou!

Dara Rolins 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 17:27

Dara Rolins tráví začátek nového roku v zemi, kde se může svléknout do plavek a ukázat se. Slovenská zpěvačka totiž tradičně vyrazila na Bali, což spousta lidí nechápe. Co jim vzkazuje ona sama?

Zatímco v Česku je podle kalendáře zima a už delší dobu tu panuje sucho, Dara Rolins si užívá tepla a období dešťů. Jak totiž avizovala, začátek nového kalendářního roku tráví se sestrou a dcerou Laurou už tradičně v Indonésii. A fanoušci to prý nechápou. 

Sedmačtyřicetiletá Slovenka, které by její věk nikdo netipoval, to přiznala na instagramu, kde zveřejnila fotku v plavkách. „Navzdory tomu, že vždy všichni kroutí hlavou, proč jezdíme na Bali vždy v období dešťů, je právě tento čas můj nejoblíbenější,“ napsala. 

Počasí se ale předpokladům vzepřelo. „Zatím nám tu nepršelo, ale pokud se tak stane - a ono k tomu dřív nebo později dojde - bude to osvěžující moment, kdy se pročistí vzduch a opět vyjde slunce. Stejně tak, jako se to děje i v životě,“ nechce si Dara nechat dovolenou ničím zkazit.

Populární zpěvačka si opět přečetla spoustu lichotek, v jak dobré formě je. Nedávno přitom přiznala, že tohle hříšné tělo je stále k mání. Rolins je totiž od rozchodu s rapperem Rytmusem nezadaná.

Témata: Dara Rolins