Dara Rolins: Takhle vysvětlila Vánoce se svým „ex“!

Dara Rolins slavila Vánoce s dcerou a svým 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2019 12:40

Dara Rolins si i o letošních svátcích pozvala domů bývalého partnera a otce své dcery Matěje Homolu, nejspíš ale nečekala, že to vzbudí takový rozruch. Co prozradila zpěvačka o společných Vánocích?

Jak vás stars24.cz informoval, Dara Rolins si na Vánoce pozvala domů svého expartnera Matěje Homolu. Naprosté většině lidí sice došlo, že to oba dělají především kvůli společné dceři Lauře, přesto se našli takoví, kteří žádali vysvětlení. Hudebníci neváhali a s čistým svědomím ho poskytli.

„Jak jsem napsala, byly to první Vánoce v tomto roce. Jinak máme Vánoce ve třech, Matěj, Lola a já o den dřív, dvacátého třetího, vždy,“ vysvětlila pohledná Slovenka webu expres.cz s tím, že jinak se mezi nimi nic nezměnilo. „Matěj si po večeři bral Lolu k sobě a včera měli vánoční večeři u jeho rodiny i s jeho přítelkyní,“ doplnila vzápětí.

Proč si tedy dříve podobné fotografie ze sváteční sešlosti nechávala pro sebe? „Zřejmě mi předtím, v rámci dané situace, nepřišlo tak přirozené fotku zveřejňovat,“ dodala zpěvačka v narážce na svůj tehdejší dlouhodobý vztah s rapperem Rytmusem.

Slova bývalé partnerky potvrdil i frontman kapely Wohnout. Homola stejnému serveru řekl, že jde minimálně o desáté společné Vánoce s Darou a Laurou. Jde prý o tradici a celý vánoční den se motá právě kolem dcery.

Témata: Dara Rolins Matěj Homola (zpěvák)