Dara Rolins přiznala roztomilou přezdívku! Říkali jí...

Dara Rolins 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 20:58

Dara Rolins má mezi nejbližšími roztomilou přezdívku, která souvisí s jejím oblíbeným druhem ovoce. Oblíbená slovenská zpěvačka před blížícím se Mikulášem prozradila, jak jí říkají.

Blíží se Mikuláš, který se jistě slaví i doma u Dary Rolins a její dcery Laury, která podle všeho zůstane jedináčkem. Populární Slovenka v té souvislosti promluvila o své zkušenosti s tímto prosincovým svátkem. "Brala jsem ho vždy velmi vážně a zodpovědně," přiznala serveru cas.sk.

"Když se blížilo mikulášské a vánoční období, výrazně se mi zlepšilo chování. Byla jsem divoká, žádné klasické děvčátko či princeznička. Musela jsem to skóre u rodičů vyladit tím, že jsem od listopadu začala sekat dobrotu," zavzpomínala oblíbená zpěvačka. 

Díky tomu se Dara dočkala odměny i roztomilé přezdívky. "Našla jsem tam i nějaké dobroty, hodně ovoce, hlavně mandarinky. Ty miluju a dodnes mi nejbližší přezdívají Mandarinka. Kromě toho, že jsem Darinka, jsou mandarinky moje nejoblíbenější ovoce," vysvětlila.

Dnes už prý k Mikuláši nic nedostává. "Ne, ale asi bych to měla změnit. Myslím, že tento rok podám stížnost a návrh na návrat tohoto zvyku do mého pokoje," zavtipkovala na závěr.

Témata: Dara Rolins