Dara Rolins provokuje a vzkazuje: Směju se vám!

Dara Rolins 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. listopadu 2019 16:19

Dara Rolins s oblibou provokuje své kritiky a pak jim vzkazuje, co si o nich myslí. Když se před pár dny ukázala „nahoře bez“, asi už tušila, co přijde. Všem škarohlídům nyní adresovala zajímavá slova.

Dara Rolins poměrně ráda provokuje, a to bez ohledu na to, jaké to může mít následky. Minulý týden zveřejnila na svém profilu na sociální síti mimořádně vyzývavou fotku, kde je nahoře bez, a nejspíš jí opět zasypala vlna nevěřícných reakcí, co si to zase dovolila udělat. Není divu, že cítila potřebu na takovou kritiku zareagovat.

Počátkem tohoto týdne se proto obrátila na lidi, kteří „hovoří řečí jejího kmene“. „Vždy, když se stanu předmětem debat a moralizování o tom, v čem bych měla chodit, co bych měla a hlavně co bych neměla dělat – v první řadě méně se svlékat – směju se,“ prozradila fanouškům oblíbená Slovenka.

„Myslím, že rady, o které se nikdo neprosí, patří do rodiny,“ vyslovila svůj názor známá zpěvačka. „Tam se může každý vybouřit a být moudrý,“ doplnila hned vzápětí. Není to přitom zdaleka poprvé, co se musí Dara s podobnou kritikou vypořádat.

Jaký je tedy její recept, jak to nebrat moc vážně? Prozradila to úplně na závěr. „Tím vším chci jen zas a znovu říct, že to, co se mi v životě i tak vždy nejvíc vyplatilo, je být sama sebou. Ve všem, co dělám,“ vzkázala Rolins.

Témata: Dara Rolins