Sexy úlet Dary Rolins: NAHOŘE BEZ!!!

Dara Rolins 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 15:01 | Aktualizováno: 13. listopadu 2019 19:15

Jdete si sednout do zasedačky a potkáte tam Daru Rolins nahoře bez. Přijde vám to jako sci-fi? Oblíbená slovenská zpěvačka vás přesvědčí, že jste na omylu. Stačit bude fotografie, kterou ukázala na sociální síti.

Dara Rolins je nezadaná, a tak si může dovolit být i o něco víc nestydatá. Na svém instagramovém profilu zveřejnila tento týden mimořádně vyzývavou fotku, na které je nahoře bez, s neméně provokativním komentářem.

V něm totiž tvrdí, že by bez svršku klidně mohla vyrazit do práce. „V ideálním světě by takhle mohly probíhat porady, co?“ ponoukala fanoušky populární Slovenka, která je po rozchodu s rapperem Rytmusem stále sama. Tělo, které vystavila, je tedy k mání.

Sympatická zpěvačka v doprovodném textu ke snímku přiznala, že je to tak trochu úlet. „Fantazie do pohybu uvedená by stejně jako těleso ponořené do kapaliny nadnášela naše smysly. Nejenom je. No dobře, tak jsem si po ránu trošku ulítla,“ konstatovala Dara.

Fanoušci fotografii ocenili za pouhé dva dny více než 14 tisíci lajky. Není divu! Po zhlédnutí fotky nejspíš mnozí nevěřili, že Daře bude za necelý měsíc už 47 let.

Témata: Dara Rolins