Přátelé Monika a Chandler ZASE SPOLU! Co se děje?

Courteney Cox a Matthew Perry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 12:37 | Aktualizováno: 9. listopadu 2019 1:43

Jednou z ústředních zápletek legendárního seriálu Přátelé byla lovestory Moniky a Chandlera v podání Courteney Coxové a Matthewa Perryho. Mezi těmi to jiskří i po letech. Herci si tento týden vyrazili na rande.

Jennifer Anistonová před několika dny naznačila, že někdejší seriáloví Přátelé možná pracují na společném projektu. Proč si takovou spolupráci nezpestřit dobrým jídlem, řekli si nejspíš dva z nich. Herečka Courteney Coxová alias Monika se totiž na sociální síti pochlubila všeříkajícím snímkem.

Na instagramu zveřejnila fotografii se seriálovým kolegou Matthewem Perrym, představitelem Chandlera. Ten tvořil s Monikou pár. „Hádejte, s kým jsem dneska byla na obědě. Já vím! Mohla bych být ještě šťastnější?“ napsala k tomu.

Coxová doplnila ještě hashtag „real friends“, v překladu opravdoví přátelé, čímž dokumentovala, že ze seriálových Přátel se stali celoživotní kamarádi. Důkazem jsou i další komentáře pod příspěvkem. Do diskuze se totiž zapojil i zbytek obsazení.

Po krátké chvíli totiž snímek okomentovaly dámy, tedy již zmíněná Anistonová a Lisa Kudrowová. „Matty! Miluju vás, lidi,“ vzkázala seriálová Rachel, která je na instagramu teprve pár týdnů. „Takové štěstí,“ dodala představitelka Phoebe.

Témata: Courteney Cox Matthew Perry Přátelé Jennifer Aniston Lisa Kudrow