Meghan měla držet jazyk za zuby? TOHLE SE STRHLO, když si poplakala!

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. října 2019 12:44 | Aktualizováno: 26. října 2019 22:15

Britská vévodkyně Meghan si postěžovala na svou roli matky a členky královské rodiny. Pořádně se jí to ale vymstilo. Na internetu ji kritizují jak jiné matky, které musí zvládat vše samy a mnohdy bez peněz, tak i odborníci!

Vévodkyně Meghan a její manžel princ Harry veřejně přiznali, pod jak velkým tlakem se ocitají. Zatímco Meghan drtí mateřství, Harrymu vadí pozornost médií. Podle mediálního experta je ale jejich otevřená zpověď doslova katastrofální!

Meghan, která byla před loňskou svatbou s Harrym herečkou známou ze seriálu Kravaťáci, v pořadu ITV řekla, že pro ni bylo těžké přizpůsobit se nové roli v královské rodině. Na tlak, kterému čelí ze strany bulvárních médií, prý nebyla připravena. Po seznámení s Harrym byla šťastná, britští přátelé ji ale varovali, že by se za něj neměla vdávat, protože britský bulvár jí zničí život. Těžké podle ní bylo kvůli intenzivnímu zájmu bulváru i těhotenství a nyní mateřství.

"Abych byla naprosto upřímná, už dlouho říkám H - tak mu totiž přezdívám -, že nestačí jen něco přežívat, to není smyslem života. Musíte vzkvétat. Musíte být šťastný," zdůraznila. "Nikdy jsem si nemyslela, že to bude jednoduché," řekla Meghan s odkazem na tlak bulvárních médií, "ale myslela jsem si, že to bude spravedlivé," dodala.

Ačkoliv mnozí příznivci královské rodiny jejich otevřenost uvítali, podle mediálního experta Marka Borkowskeho měli spíše mlčet. Serveru The Guardian řekl, že Meghan s Harrym porušili zásadní královské pravidlo "nikdy si nestěžuj, nikdy nevysvětluj."

"Měli by jen říct, že to je za hranicí. Oni ale vytvořili příběh," dodal s tím, že celý dokument je úplnou a naprostou katastrofou. Upozornil také na to, že díky jejich výpovědi je nyní populace rozdělena. Zatímco mladé lidi si svou výpovědí získali, starší se jim nikdy nepodaří přesvědčit.

A jak se ukazuje, její slova vadí i mnohým matkám. Ty totiž také musí vychovávat své ratolesti, nemají ale k dispozici ani chůvy, ani tolik peněz jako Meghan. A přesto si nestěžují.

Velká část z nich navíc nemá možnost se před světem někam schovat, tak jako Meghan. Už delší dobu se totiž spekuluje, že další kroky vévodkyně zamíří do Kalifornie. Právě zde totiž chtějí s princem Harrym koupit dům.

To se ostatně nyní potvrdilo, protož právě USA má být místo, kam si bude Meghan s Harrym jezdit odpočinout stranou od veřejného života. Ještě aby ne, když Meghan nemá britské občanství a Spojeným státům proto musí platit daně z příjmů, bydlení, z výdělků, dokonce i z oblečení které si koupí.

Témata: Meghan Markle Princ Harry