Dara Rolins potřebuje pomoc: Jinak to nezvládnu, přiznala!

Dara Rolins 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 10:02

Oblíbená slovenská zpěvačka Dara Rolins otevřeně přiznala, že potřebuje pomoc. Skloubit náročný pracovní život a zároveň být zodpovědnou maminkou nezletilé dcery totiž není vůbec jednoduché.

Když nedávno Dara Rolins mluvila o tom, jak je možné, že ji dcera Laura doprovází na cesty do zahraničí i během školního roku, potvrdila, že má individuální studijní plán a chůvu, která supluje učitelku. Jak se ukazuje nyní, oblíbená Slovenka se nestydí přiznat, že v domácnosti využívá služeb více lidí.

„Mám hospodyni, přiznám se, nešlo by to bez ní zvládnout,“ prohlásila v novém rozhovoru pro Nový Čas. Zpěvačka tedy zaměstnává přinejmenším dvě osoby, bez kterých si život zkrátka už nedokáže představit.

„Bydlíme v domě, brzy vstáváme, já hodně cestuji, mám takový kočovný život… A když chci, aby ten domov nějak vypadal, aby to tam vonělo, aby tam bylo všechno hezké, tak je potřeba se o to všechno postarat,“ vysvětlila Rolins.

V neposlední řadě je pak nutná péče o dceru, která už si zvykla na fakt, že se o ní nestarají pouze rodinní příslušníci. „Přece jenom je to malé děvčátko, které nechci nechávat doma samotnou, třeba večer, když jezdím na vystoupení. Chůvu máme téměř od jejího narození. Je pro Lauru jako taková třetí babička,“ dodala Dara.

Témata: Dara Rolins