Dara Rolins je pro smích: Fotka jak ze strašidelného hradu baví fanoušky!

Dara Rolins 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 11:35

Psala o dceři Lauře, ale právě jí možná Dara Rolins vyděsila fotografií, kterou doplnila svůj příspěvek na sociální síti. Snímek totiž dost nešikovně upravila, což neuniklo pozornosti škodolibých fanoušků.

Už spousta celebrit podlehla ve snaze dodatečně se zkrášlit kouzlu Photoshopu, který umí být dobrým služebníkem, ale dokáže i pěkně zavařit. Nejnověji se o tom přesvědčila Dara Rolins, když na Instagramu sdílela fotografii, která na první pohled nevypadá nijak podezřele. Kdo se na ní ovšem podívá pozorně, ten postřehne, že tu něco nesedí.

Pod blonďatými vlasy je totiž vidět její oko, které však po všech provedených úpravách evidentně není na správném místě, což samozřejmě neuniklo pozornosti jejích fanoušků, kteří se jí tentokrát škodolibě vysmívali v diskuzi pod příspěvkem.

Jeden z nich třeba vtipně reagoval na závěr komentáře, kterým Dara fotografii na svém profilu opatřila. „Pro tuhle chvilku se loučím, jdu rozjímat,“ napsala populární Slovenka. „Vidím, že se loučí i levé oko,“ objevilo se mezi reakcemi.

Další lidé ale byli konkrétní možná až tak, že se to zpěvačky mohlo dotknout. „Fíha, takhle špatně upravenou fotku by člověk pohledal! Oči jsou od sebe kapánek divně,“ zaznělo také. „Fotka je to krásná, škoda jen že levá půlka obličeje pod vlasy má trošku jiný pohled,“ přisadil si někdo jiný. Dara ale překvapivě snímek dosud z profilu nestáhla.

Témata: Dara Rolins