Dara Rolins prozradila důvod rozchodu s Rytmusem! Psala mu, jestli se nepo…

Dara Rolins 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 14:52 | Aktualizováno: 11. října 2019 10:57

O důvodech rozchodu Dary Rolins a rappera Rytmuse se dosud jen spekulovalo, mluvilo se třeba o tom, že rapper si přál dítě. Oblíbená slovenská zpěvačka se možná právě proto konečně rozhodla prozradit pravý důvod odloučení.

Už pěkných pár měsíců sleduje nezadaná Dara Rolins, jak si její poslední přítel, rapper Rytmus, žije pohádkový život s moderátorkou Jasminou Alagič a synem Sanelem. Sama zpěvačka nedávno přiznala, že dítě už od jisté doby s kolegou z branže mít nechtěla. Důvody k rozchodu ale byly docela jiné.

Podle serveru extra.cz naznačila v rozhovoru pro magazín Marie Claire, že ke konci došlo z její iniciativy. „Na základní potřeby nepotřebuji mít někoho oficiálního, s kým budu vstávat každé ráno. To jsem zažila a v určité chvíli to přestalo přinášet kouzlo,“ cituje její slova zmíněný server.

„To proto jsme se s Patrikem rozešli. V míru jsme se dohodli, že už nechci, stačilo,“ vysvětlila oblíbená zpěvačka. „Toužila jsem po tom, dlouho. Naopak jsem byla poslední rok ukecávaná, abychom tomu dali ještě šanci,“ popsala Dara.

Ač se rozešli jako dospělí lidé, jedna věc populární Slovenku velice rozzlobila. „Patrik v jednu chvíli nabyl dojmu, že vše, co bylo mezi námi, musí popřít. Začal mazat naše společné fotky i písničku z YouTube, kterou složil pro mě a pro Lauru. To bylo jediné, kdy jsem mu psala, jestli se nepo…“ přiznala podle extra.cz.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)