Polonahá Emily Ratajkowski si vyrazila do kina: Víc už odhalit nešlo!

Emily Ratajkowski s manželem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 18:33 | Aktualizováno: 11. září 2019 9:30

Chcete si vyrazit do kina a nevíte, co si obléknout. Inspirovat se můžete u modelky a herečky Emily Ratajkowski, která si na filmovou premiéru oblékla model, který odhaloval opravdu hodně.

Americký modelka Emily Ratajkowski provokuje ráda, stačí vzpomenout na to, jaký rozruch nedávno vzbudil snímek s neoholeným podpažím, kterým podpořila feministické hnutí. To ale není její jediná zbraň.

Emily se totiž nechala slyšet, že feminismus promuje i svou nahotou, sexappeal jí podle jejích slov slouží jako nástroj. Právě v duchu tohoto hesla se vydala na nedávnou filmovou premiéru v Kanadě.

Na premiéru snímku Uncut Gems na torontském filmovém festivalu oblékla outfit, který odhaloval prakticky vše. Blíž než k šatům měl spíš k plavkám, které sama modelka vyrábí. Její značka Inamorata jí už vydělala slušný balík a v oblibě ji mají i kolegyně z branže.

Co na její model říkal manžel? Sebastian Bear-McClard, za kterého se Ratajkowski provdala loni v únoru, ji na filmovou premiéru doprovázel. Nejspíš je hrdý na to, jakou krasavici se mu podařilo sbalit.

Témata: Emily Ratajkowski Sebastian Bear-McClard