Dara Rolins dostala jasný vzkaz: Najdi si chlapa! Jak na tom se vztahy je?

Dara Rolins 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. srpna 2019 8:55

Dara Rolins často zveřejňuje na sociálních sítích poměrně provokativní fotky, fanoušci teď přišli se svérázným vysvětlením, proč to dělá. Údajně je to kvůli tomu, že si od rozchodu s Rytmusem nikoho nenašla. Jak na tom se vztahy vlastně je?

Dara Rolins je i na poměry slavných osobností na sociálních sítích mimořádně aktivní, ale občas se to úplně neshledává s pochopením u obyčejných lidí. Lidé zpěvačce vyčítají její vzhled či módní vkus, jedna z fanynek jí nedávno dokonce nařkla z toho, že trpí úchylkou, protože se neustále fotí před zrcadlem.

Právě pod dalším snímkem, který takto vznikl, se rozpoutala další bouřlivá debata. „Přemýšlím, jak s tím textem souvisí ta polonahá provokativní fotka,“ podivoval se jeden z příznivců, zatímco jiný nabídl opravdu svérázné vysvětlení. „Daro, pravda je, že to už chce nutně chlapa. Ty fotky už jsou trošku divný. Nic ve zlým,“ stojí psáno v komentářích.

Dara Rolins si od rozchodu s rapperem Rytmusem, který už se stihl oženit a mít dítě s Jasminou Alagič, nikoho nového nenašla. O vztazích ani moc nemluví, naposledy udělala výjimku v březnu pro slovenský deník Plus Jeden Deň. „Nikdo takový není,“ odpověděla tehdy na dotaz, zdali už má nového chlapa.

Podle následujících slov, která tehdy pronesla, to nejspíš platí dosud. „U mě je dost těžké se bavit o tom, jestli budu chtít někoho odhalit, protože to se stane i bez toho, že bych chtěla. Tím, že jsem veřejně známá osoba, je dost pravděpodobné, že fotograf může být i v situacích, kdy ho tam úplně nepozvu a nechci,“ dodala Dara. Fanoušci se tedy „divných fotek“ zatím nezbaví.

Témata: Dara Rolins