Dara Rolins po dovolené otočila: Už toho mám dost!

Dara Rolins 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. července 2019 11:33

Dara Rolins si sama řekla, že už toho bylo dost! Během dovolené v Řecku jí lidé vyčítali, že se pořád fotí jen v plavkách před zrcadlem, a tak se po návratu do Prahy rozhodla obrátit list. Novým příspěvkem všechny své fanoušky pořádně zchladila.

Dara Rolins je v posledních dnech a týdnech často terčem kritiky, nejčastěji ze strany závistivců, kteří nedokážou pochopit, že má i ve svých 46 letech postavu, kterou jí mohou závidět klidně i ženy o dvě desetiletí mladší. Známá Slovenska si z toho ovšem nic nedělá a všechny negativní reakce hází za hlavu.

Přitom si o sobě vyslechla, že nosí nevkusné boty s leopardím vzorem, nebo že trpí úchylkou, jelikož se neustále fotí v plavkách před zrcadlem. Během nedávné dovolené na řeckém ostrově Kréta měla na pořizování takových snímků hodně příležitostí, ale s návratem do Prahy se evidentně něco změnilo.

„Nebylo už dost toho slunka, vody, plavek? Že bych se zase na chvíli normálně oblékla a přestala se předvádět?“ reagovala populární zpěvačka na kritiku včerejším příspěvkem na Instagramu. Ten se opravdu nesl ve značně odlišném duchu než ty předchozí, Rolins je na něm v šatech a láká na chystaný koncert.

Vystoupení se má ovšem uskutečnit až v polovině prosince v pražském Fóru Karlín, čemuž odpovídal zbytek doprovodného textu. „Trošku to tu ‚zchladím‛ tím, že vám připomenu, že Vánoce jsou též jednou z věcí, které se blíží. Každý rok, takto v létě,“ dodala Dara.

Oblíbená slovenská zpěvačka byla nejspíš ráda, že uplynulé dny ještě trávila na dovolené. Mohla tak lépe odfiltrovat titulky médií, která informovala o tom, jak se její někdejší přítel, rapper Rytmus, dočkal narození prvorozeného syna Sanela. Sama Dara si v Řecku užívala se svou dcerou Laurou, kterou má s frontmanem kapely Wohnout Matějem Homolou.

Témata: Dara Rolins