Dara Rolins kritiku neřeší: Ukázala pekáč a je na co se dívat!

Dara Rolins 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. července 2019 20:37

Dotěrní fanoušci jí doporučují, aby se už nevystavovala, Dara Rolins si z kritiky evidentně velkou hlavu nedělá. Slovenská zpěvačka se na závěr dovolené opět svlékla a ukázala tělo, které jí většina vrstevnic může jen závidět.

Dara Rolins tráví poslední hodiny na dovolené na řeckém ostrově Kréta, kam vyrazila s dcerou Laurou, která pomalu roste do krásy. Svou vymakanou postavu ovšem fanouškům hned několikrát ukázala i populární Slovenka, naposledy tak učinila dnes vpodvečer. „Dnes naposledy. A zítra už Praha volá,“ loučila se s mořem.

Zatímco většina lidí, především žen, šestačtyřicetileté zpěvačce její tělo závidí, objevují se i fanoušci, kteří pro neustálé vystavování se v bikinách nemají pochopení a nebojí se to dát pod jejími příspěvky z řecké dovolené najevo.

„Darinko, mám vás ráda, jste krásná, ale s prominutím, to už je úchylka se pořád fotit v plavkách, ne? My víme, že máte super postavu, všichni. Nemyslím to zle, ale těším se na vaše příspěvky a vždy toto. A prosím, není to závist z mojí strany,“ ozvala se jedna z fanynek. Rolins si z toho ovšem velkou hlavu nedělala a zareagovala následovně.

Stoupla si opět před zrcadlo a pořídila další fotografie. „A samozřejmě, že jsem si u toho zrcadla nezapomněla udělat pár pěkňoučkých, samolibých selfíček,“ napsala k nim. Pomocí hashtagů pak umravňovala sama sebe. „Zase se předvádíš. Daro, uklidni se. Jdi už radši spát,“ dodala. Dara se zkrátka nestydí, ostatně ani nemá za co. Ve fotogalerii to můžete posoudit sami.

Témata: Dara Rolins