Samolibá Dara Rolins reaguje: Úchylka? Měla bych jít spát, ale…

Dara Rolins 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. července 2019 11:34

Dara Rolins čelí v posledních hodinách nařčení, že fotit se tak často v plavkách je úchylka. Tvrdí to alespoň jedna z jejích fanynek, na kterou zpěvačka svérázným způsobem zareagovala. Dara se totiž svlékla a vyfotila se ještě jednou.

Před několika dny se Dara Rolins stala terčem kritiky kvůli pózování v údajně neslušivých botách s leopardím vzorem. Na jejím instagramovém profilu se strhla mela, v níž jí někteří lidé žádali, aby je spálila. Včera se pak na oblíbenou Slovenku obořila fanynka, která má problém pochopit jednu z pravidelných činností Dary.

„Darinko, mám vás ráda, jste krásná, ale s prominutím, to už je úchylka se pořád fotit v plavkách, ne? My víme, že máte super postavu, všichni. Nemyslím to zle, ale těším se na vaše příspěvky a vždy toto. A prosím, není to závist z mojí strany,“ ozvala se paní Alena.

Šlo o komentář k videu, na kterém Rolins pózuje v bikinách před zrcadlem. Populární zpěvačka to komentovala slovy, že když šla kolem, prostě jí to nedalo. Reakce na zmíněný komentář fanynky se pak nesla v podobném duchu. Dara si stoupla před zrcadlo a vyfotila se.

„A samozřejmě, že jsem si u toho zrcadla nezapomněla udělat pár pěkňoučkých, samolibých selfíček,“ napsala ke snímkům. Pomocí hashtagů pak umravňovala sama sebe. „Zase se předvádíš. Daro, uklidni se. Jdi už radši spát,“ dodala.

Zpěvačka je momentálně se svou dcerou Laurou, kterou má s frontmanem kapely Wohnout Matějem Homolou, na dovolené na řeckém ostrově Kréta. Ačkoliv je tedy od fanoušků stovky kilometrů daleko, odpočinout si od nich nemůže ani na vteřinu.

Témata: Dara Rolins