Dara Rolins zase na nervy: Jsou na vině opět fanoušci?

Dara Rolins 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 12:56

V minulém týdnu se zdálo, že nepřítelem číslo jedna jsou pro Daru Rolins někteří fanoušci, kteří kritizovali její vkus a vzhled. Jenže stačilo vyrazit na dovolenou do zahraničí a všechno je zase úplně jinak.

Možná i odpočinout od dotěrných fanoušků si vyrazila Dara Rolins do Řecka. Ze všech stran v posledních dnech poslouchala, jaké nosí nevkusné boty, jak divně vypadají její svalnaté nohy apod. Na ostrově Kréta, kam vyrazila s dcerou Laurou ze vztahu s frontmanem kapely Wohnout Matějem Homolou, může tyto otravné komentáře hodit za hlavu.

Matka s dcerou s sebou ke Středozemnímu moři vzali i svého nového čtyřnohého miláčka. „Pozdravujeme vás z naší dovolené, premiérově v trojici, i s naší milovanou Foxinkou,“ napsala zpěvačka na Instagramu, kde také prozradila, že museli v hotelu dobudovat důmyslná vrátka, aby jim pejsek neutekl.

Jenže pokud si Dara myslela, že v Řecku nalezne mír a klid, mýlila se. Namísto dotěrných fanoušků se do ní pustili jiní otravní tvorové. „Tak na této terase jsem dnes už od šesté poslouchala ty jebnu*é cikády,“ přiznala na sociální síti.

Tento druh hmyzu, jehož dospělý jedinec může být 5, ale výjimečně i 15 centrimetrů dlouhý, je znám tím, že dokáže vytvořit hluk o síle až 120 decibelů. Pro zpěvačku, která je zvyklá na podobnou zvukovou hladinu z pódia, by to sice nemusel být takový problém, ale z dovolené si přeci jen chcete většinou odvézt jiné zážitky.

Dara s Laurou se z Řecka ozvali teprve včera, a tak je s velkou pravděpodobností čeká ještě několik dní ve společnosti nejhlučnějších zástupců z říše hmyzu. Doufejme, že se obejdou bez špuntů do uší…

Témata: Dara Rolins