Dara Rolins reaguje na kritiku: Nevkusné boty rozpoutaly peklo!

Dara Rolins 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 13:20

Kritika údajně nevkusných bot, které si nazula Dara Rolins, rozpoutala na jejím Instagramu peklo. Fanoušci, kteří se ozvali, dostali od zpěvačky jasnou odpověď. Začne si brát jejich doporučení k srdci?

Dara Rolins patří ke slavným osobnostem, kterým fanoušci tiše závidí, jaký mají módní vkus. Soudě podle reakcí příznivců to však i populární slovenská zpěvačka občas přepískne. Když totiž zapózovala v botách s leopardím vzorem, strhla se na jejím instagramovém profilu pořádná mela.

Fanoušci prohlašovali, že jsou boty hrozné, neslušivé, jeden z nich dokonce Daře vzkázal, ať je spálí. Další lidé si kromě obuvi vzali na mušku i zpěvaččiny svalnaté nohy. Jenže zpěvačka si to nenechala líbit, vzala si pár dní na rozmyšlenou, aby zformulovala všechny myšlenky, a včera na sociální síti zveřejnila jasný vzkaz všem kritikům.

„Moc, málo, to ti svědčí, to ti nesvědčí, toto můžeš, toto už ne, kroť se, prober se, jsi matka, co ty divné boty, a žehličku poznáš? Máš křivé nohy, to břicho je přehnané, jo a nauč se zpívat,“ shrnula Dara nejprve nejčastější výtky, které fanoušci jejím směrem posílají.

Drsná kritika s ní ovšem evidentně nic nedělá. „Protože si beru všechny vaše rady k srdci, nebudu dnes nikoho provokovat a posílám jen nesmělý pozdrav, v něčem elegantním,“ dodala Rolins a příspěvek doplnila celkem vyzývavou fotografií.

Slovenská zpěvačka si reakcí na kritiku fanoušků vysloužila pochvalu i od kolegyň z českého šoubyznysu. Ozvala se kupříkladu komička Iva Pazderková a souhlasně přikyvovala i Marta Jandová, kterou vzkaz evidentně také pobavil.

Témata: Dara Rolins