Dara Rolins schytala krutý posměch: Podívejte se, co si dala na nohy...

Dara Rolins 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. července 2019 11:26 | Aktualizováno: 17. července 2019 22:52

Zpěvačka Dara Rolins má zástupy fanoušků nejen doma na Slovensku, ale i v České republice. Pro mnohé je také modní ikonou. Jenže o ona občas udělá krok vedle. A když se to stane, její fanoušci jí to dávají pořádně sežrat!

Dara Rolins patří k těm celebritám, které se rády a často prezentují na sociálních sítích. Často se chlubí odvážnými snímky i módními kreacemi, které jí její fanynky jen tiše závidí. To ovšem není případ jedné z posledních fotek, kterou slovenská zpěvačka zveřejnila.

Blonďatá kráska zapózovala ve velmi odvážné póze, na sobě měla jen krátké riflové kraťásky a černou halenku. V tom by problém nebyl. Kritiku ovšem schytala za své podivné leopardí boty, kterými fanoušky doslova vyděsila!

„Hrozné boty,“ napsali jí lidé. „Vždy top Dara, ale horší neslušivé boty jsem asi neviděla,“ diví se Nikola. „Sorry, ale boty spal,“ žádá jí Karel.

Dalším se nelíbily ani Dařiny nohy, na kterých se rýsují svaly. „Boty jsou neskutečně škaredé a ty nohy též,“ myslí si Zdenka. „Boty otřesné,“ nebral si servítky další z fanoušků.

Témata: Dara Rolins