Amerika v šoku: Chandler z Přátel umírá, má šest měsíců života!

Matthew Perry

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. července 2019 9:41 | Aktualizováno: 8. července 2019 22:25

Matthew Langford Perry alias Chandler Bing ze slavného seriálu Přátelé má před sebou posledních šest měsíců života. Tvrdí to magazín Globe s odkazem na jeho přátele. Podle serveru Gossip Cop je to ale obyčejná lež.

Přátelé Matthewa Perryho se údajně bojí, že představitel jedné z hlavních postav seriálu Přátelé do šesti měsíců zemře. Tvrdí to magazín Globe,který zdravotní stav herce ilustroval fotkou, na níž je neoholený.

To pravděpodobně magazínu stačilo na to, aby usoudil, že je na tom herec špatně. Následně to měly potvrdit údajné výpovědi jeho přátel. "Lidé se bojí, že se dopuje prášky a zapíjí je alkoholem. To je trest smrti pro někoho, kdo měl tolik zdravotních problémů," řekl magazínu zdroj.

Dodal, že herec ztratil vůli žít. "Matt se v průběhu let prakticky zabil všemi svými neřesti a zdravotními problémy a nezdá se, že by se jeho stav zlepšoval. Pokud nedojde k žádné drastické změně, bude za šest měsíců mrtvý!" šokuje zdroj.

Jennifer Aniston a Courteney Cox se prý pokoušely zasáhnout, ale Matthew na jejich telefonáty neodpovídá. Je raději sám. "Matt se potýkal s depresí kvůli jeho neúspěšné kariéře," dodal údajný zdroj.

Server Gossip Cop se proto obrátil na Perryho mluvčího, který ale tvrdí, že vše výše uvedené je nepravdivé. Navzdory tomu, co magazín tvrdí, podle mluvčího není herec na pokraji smrti a jeho přátelé tomu také nevěří.

Falešná zpráva časopisu tak byla sestavena pouze na základě jedné fotky, kde byl Perry byl oblečen nedbale. Jak ale server zjistil, bylo to proto, že  šel na obyčejnou neformální procházku po New Yorku.

Témata: Matthew Perry Přátelé