Dara Rolins poslala Čechům jasný vzkaz! Varuju vás...

Dara Rolins 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. července 2019 9:50

Léto ještě není ani v polovině a zpěvačka Dara Rolins už se chystá na Vánoce. Pro Čechy si totiž nachystala velké překvapení, a zároveň je varuje: Bude stát za to!

Dara se na sociální síti pochlubila, že patří mezi ty rodiny, které Vánoce řeší už v létě. Co víc, u nich je prý dokonce řeší nonstop. Ne však kvůli dárkům.

"To vše se děje kvůli mému vánočnímu koncertu, který ladíme už nyní. Manžel ségry je "music director" celé show, takže spolu řešíme repertoár, hosty, orchestr..." vyjmenovává zpěvačka. 

Zapojili se ale i další členové rodiny, například její sestra řeší fanoušky a choreografii, ale ani tím to nekončí. Řada dalších lidí připravuje technickou stránku věci, jako je scéna, světla, zvuk, produkce celé show na jevišti i v hledišti a tak dále.

"Já celý ten kreativní blázinec miluji!!! A těším se neskutečně na ten náš společný zážitek, který nastane 17. 12. v pražském Fórum Karlín," svěřila se dále Dara. Zároveň s obavami přidala i jedno varování s tím, že to bude skvělé, velkolepé a jedinečné.

"Já sama nemám v lásce tyto odvážné výroky. Předtím, než někdo něco vydá, představí světu. Ale co vám mohu slíbit už teď, je že se se mnou nebudete nudit! Za to ručím svou blonďatou hlavou," dodala.

Témata: Dara Rolins