Dara Rolins v nesnázích: Boj s exmanželem o dceru Lauru!

Matěj Homola a Dara Rolins s dcerou Laurou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. června 2019 12:52 | Aktualizováno: 26. června 2019 22:18

Přichází léto a dětem vlastně už v pátek začnou hlavní prázdniny. Platí to samozřejmě i pro dceru zpěvačky Dary Rolins Lauru, která se však o drahocenný čas ve společnosti dcery bude přetahovat s exmanželem Matějem Homolou.

Zpěvačka Dara Rolins si od rozchodu s rapperem Rytmusem ještě nenašla nového partnera, tak má alespoň více času na dceru Lauru z manželství s frontmanem kapely Wohnout Matějem Homolou. Jenže letní prázdniny představují každoročně problém, jelikož mezi bývalými partnery vypukne boj.

„S Matějem se během prázdnin o Lauru budeme tak trochu přetahovat,“ přiznala v rozhovoru pro server iDnes.cz Dara, která odloučení od dcery zrovna dvakrát nevyhlíží. „Je pravda, že mi bude asi větší smutno než jí. To je vždycky tak,“ vysvětluje.

Najde se však i důvod, proč je ráda, že bude dcerka trávit čas jinde. „Dlouhou dobu se jí ode mě ani od Matěje spíš nechtělo. Začalo ji to vlastně bavit až teď. Máme oba radost, že se teď trochu více socializuje,“ konstatuje populární slovenská zpěvačka.

Laura má totiž namířeno na dva pobyty pro děti. „Letos pojede na sportovní tábor a na výtvarný tábor, kde se bude věnovat převážně malování,“ líčí Rolins, která byla na táboře dle svých slov jen jednou jedinkrát.

„Stala se mi tam taková nepříjemná věc, po které mi zbyla na krku jizva. Rodiče pak pochopili, že musím být celé léto raději pod dohledem. Byla jsem tehdy hrozně divoká,“ vzpomíná Dara, která už v nezletilém věku začínala s hudební kariérou.

Témata: Dara Rolins Matěj Homola (zpěvák)