Dara Rolins šokuje slovy o smrtelné nehodě! Vdova jí poslala TENTO vzkaz!

Dara Rolins 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. června 2019 11:37 | Aktualizováno: 7. června 2019 12:38

Zpěvačka Dara Rolins po mnoha letech opět otevřela téma automobilové nehody, při níž před devíti lety zemřel třiašedesátiletý pan Jindřich. Její drsná slova ale pořádně pobouřila pozůstalé!

Měla nechat minulost spát. Namísto toho se Rolins opět rozhodla otevřít staré rány a promluvit o tragické nehodě, k níž došlo před devíti lety. O život při ní přišel manžel a otec dvou dcer. 

Kvůli tragické události byla Dara dlouho vláčena po soudech, nakonec odešla s podmínkou na dva roky. Nyní ale tvrdí, že ona za nic nemůže, že nic špatného neudělala.

"Byť jsem byla odsouzena, v jádru vím, že jsem neudělala nic špatně – nepožila jsem alkohol, nejela jsem rychle. Ale stalo se. A kdykoliv jedu stejným místem, vždycky si uvědomím, že je tam mnoho otazníků," řekla serveru Neovlivní Rolins. Tím si ale pěkně zavařila.

Naštvala totiž vdovu po Jindřichovi, Olgu Rotreklovou. "Jak se může vyjádřit, že nic neudělala ?! Kdyby nic neudělala, neměla by zákaz jízdy a nebyla by odsouzena," cituje její vyjádření server Topky.sk.

Dodává, že jsou věci, které se od Dary zřejmě už nikdy nedozví. "Z jakého důvodu vjela svým vozem do protisměru, čemu se věnovala před nárazem, když nebyla námraza, nebyla mokrá vozovka, byla stometrová viditelnost, nebylo to v zatáčce ..." vyjmenovává vdova.

Témata: Dara Rolins