Rytmus si nedá pokoj: Tohle se Daře Rolins líbit nebude!

Jasmina Alagič a Rytmus (Patrik Vrbovský) 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. června 2019 16:33 | Aktualizováno: 3. června 2019 22:37

Před pár dny se oženil a brzy se mu narodí vysněné dítě! Patrik „Rytmus“ Vrbovský dává jasně najevo, že prožívá nejkrásnější chvíle svého života. Jenže slova, kterými chválí svou novomanželku Jasminu Alagic zároveň zraňují jeho ex Daru Rolins!

Rytmus tvrdí, že svatba i samotné zásnuby byly pro něj natolik emoční, že tyto události považuje za nejsilnější zážitky ve svém životě.

„Svatbu jsme nijak naplánovanou neměli. Žádné přenášení přes práh, rozbíjení talířů a další podobné zvyky jsme nedělali. Prostě jsem se před svými nejbližšími oženil, a to je pro mě nejvíc,“ vysvětluje rapper, který se oženil 18. května na zámku v Pezinku u Bratislavy.

„Bylo to tak emoční, hlavně obřad a slib, kde jsem zažil něco, co už v životě nezažiju," přiznal šťastný novomanžel pro slovenský magazín Čas pro ženy.

„Poprvé v životě žiju se ženou a poprvé se vedle ní probouzím a vstávám, což jsem nikdy před tím nezažil,“ tvrdí Rytmus, který před Jasminou žil dlouhých sedm let se zpěvačkou Darou Rolins. Mluví totiž, jako by snad Dara ani neexistovala a jako by se vedle ní nikdy neprobudil!

Sám přiznává, že před třemi roky, tedy v době, kdy se zpěvačkou žil, pro něj byla kariéra na prvním místě. To se ale prý změnilo. „Teď mám ženu a brzy se nám narodí dítě, to je smysl mého života," tvrdí rapper.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič Dara Rolins