Babiš běduje: Podělal jsem si život a ještě mi všichni nadávají!

Andrej Babiš a Monika Babišová 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. května 2019 15:58

Zdá se, že premiéra Andreje Babiše v posledních dnech trápí chmurná nálada! Před pár dny mluvil o tom, že se měl raději střelit do nohy než vstupovat do politiky. A teď hovoří o tom, jak za oněch sedm let v politice zestárl o dvě dekády!

Premiér odpovídal na dotazy novináře MF Dnes. Na závěr rozhovoru přišla řeč na to, kdo by mohl nahradit prezidenta Miloše Zemana, který už potřetí kandidovat nemůže. Babiš odvětil, že kandidátů na Hrad vidí plno v Senátu. Právě tam totiž skončili neúspěšní kandidáti z minulé volby – Pavel Fischer, Marek Hilšer a Jiří Drahoš.

„Když se ráno podíváte do zrcadla, nevidíte ho?“ zajímalo novináře, zda nechce kandidovat on sám. To ale premiér odmítl. „Ne, vidím člověka, který zestárl v politice o dvacet let, podělal si život a ještě mu za to každý nadává,“ posteskl si Babiš.

O tom, že do politiky vlastně ani vstoupit nechtěl, mluvil už několikrát. Před pár dny hnutí ANO slavilo sedmé výročí. „Dneska je to přesně sedm let, co bylo zaregistrováno hnutí ANO. Měl jsem se radši střelit do nohy. Říká moje rodina a přátelé. Často si říkám, že mají pravdu,“ psla před pár dny Babiš.

Témata: Andrej Babiš Hnutí ANO