To až si jednou přečte... Aneta Krejčíková syna nechtěla!

Aneta Krejčíková a malý Ben 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. května 2019 15:45

Takové věci se dětem neříkají, i kdyby to byla pravda. Herečka Aneta Krejčíková připustila, že když se dozvěděla o těhotenství, nebyla vůbec nadšená. Na výchově syna Bena se to naštěstí nijak nepodepisuje, protože Aneta rychle otočila.

Zatímco dnes už je herečka Aneta Krejčíková, kterou televizní diváci znají ze seriálů Ulice nebo Rapl, hrdou matkou devítiměsíčního syna Bena, evidentně byly chvíle, kdy se na narození prvního potomka rozhodně netěšila.

Ačkoliv při popisu průběhu porodu, který zveřejnila na sociální síti, synovi děkovala za to, že už chápe úplný význam nekonečné lásky, když se dozvěděla, že je těhotná, reagovala dost odlišně. S partnerem Ondřejem se totiž o dítě nesnažili. „Neplánovali jsme to a, promiň Bene, na začátku jsem úplně nadšená fakt nebyla,“ řekla herečka Blesku.

V té době to podle vlastních slov „prostě ještě necítila“, o potratu přesto nepřemýšlela. „I když mě to malinko zaskočilo, tak ani na vteřinu,“ svěřila se Krejčíkové, které neplánované těhotenství komplikovalo tehdejší plány, jelikož právě byla na dovolené na Srí Lance.

„Měli jsme zaplacené lekce kitesurfingu a jediné, co jsem tehdy cítila, byl strach. Strach, který jsem do té doby neznala,“ přiznává dnes již hrdá maminka. „Prostě jsem se jen bála, abych to, co ve mně roste, nějak neohrozila,“ vylíčila Blesku.

Nakonec je ale ráda, že se už před třicítkou stala matkou, protože obavy šly rychle stranou. „Tělo nejspíš samo nejlíp vědělo, co dělá, když se do těhotenství pustilo. Za pár dní bylo všechno v nejlepším pořádku a já se začala těšit. Hodně,“ dodala Krejčíková.

Témata: Aneta Krejčíková