Dara Rolins má chlapa! Bydlí od ní tisíce kilometrů daleko!

Dara Rolins 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. května 2019 16:15 | Aktualizováno: 18. května 2019 10:15

Po rozchodu s Rytmusem zůstala sama, teď konečně přiznala Dara Rolins vztah s tajemným Američanem. V rozhlasovém vysílání popsala, jak se dali dohromady. Střední Evropu a USA od sebe přece jen pár tisíc kilometrů dělí, o to zajímavější příběh to je.

Z jejího někdejšího přítele Rytmuse bude už co nevidět ženatý chlap, zato Dara Rolins se po rozchodu do nového vztahu zrovna nehrnula. O mužích prakticky vůbec nechtěla mluvit, teď udělala konečně výjimku v rozhlasovém pořadu Blízká setkání.

„Byla jsem v Americe, odjela jsem tam a v té době jsem se tam dokonce i zamilovala. Měla jsem amerického přítele – sportovce, surfaře,“ prozradila slovenská zpěvačka na vlnách Českého rozhlasu. Mluvila ovšem o době dávno minulé, nikoliv o žhavé současnosti.

Tenkrát spolu bydleli v kalifornském Los Angeles a bylo to prý hezké období. „Měla jsem možnost potkat strašně zajímavé lidi z branže,“ vzpomíná Rolins. Koho konkrétně? „Motala jsem se kolem lidí, kteří v té době spolupracovali s Britney Spears, Madonnou nebo třeba Michaelem Jacksonem,“ popisuje.

Tahle pohádka ale šťastný konec neměla. „Já jsem se pak s přítelem rozešla a víceméně už to bylo celý jenom na mně. A to bylo náročné. Buď se tam o vás někdo stará, anebo se staráte vy,“ líčí americký způsob života.

„V ten moment mi došly peníze a říkala jsem si, jestli chci být číšnice a stát v té frontě za těma ostatníma, co doufají, že se jim splní ten americký sen. Ale je jich tam hromada,“ konstatuje Dara, která to nakonec vzdala a odletěla zpátky domů. Tady se prosadila o poznání jednodušeji.

Témata: Dara Rolins