Kateřina Brožová hledá ideálního muže! Nenašla ho už náhodou?

Brožová, Kateřina 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. května 2019 17:34 | Aktualizováno: 8. května 2019 19:15

Herečka Kateřina Brožová zahořela touhou mít po svém boku ideálního muže. To vše jen krátce poté, co potvrdila rozchod s miliardářem a moderátorem Jaromírem Soukupem. Jednoho gentlemana si přitom už vytipovala.

Teprve před nedávnem potvrdila herečka Kateřina Brožová, že její dlouholetý vztah s miliardářem Jaromírem Soukupem je u konce. Hvězdný pár, který spolu byl od roku 2013, se rozešel kvůli spoustě věcí, sama Brožová uvedla, že se lišily jejich představy o společném životě, jí dokonce celá věc komplikovala i pracovní kariéru.

Přesto, že to herečka řekla celkem na rovinu, někteří lidé si ji se Soukupem stále spojují a rozchodu nevěří. I proto se volající do rádia zeptal, zdali je momentálně zadaná. „Ne, nejsem,“ odpověděla rezolutně.

Už dříve také v Show Jana Krause konstatovala, že si myslí, že se Soukupem už se určitě nedá znovu dohromady. Zdá se však, že by už brzy měla ráda po svém boku jiného muže, jinak si totiž její následující chování nelze vysvětlit.

„Takže, kde jste vy ideální, haló!“ zvolala Brožová v živém rozhlasovém vysílání. Na jednoho opravdového gentlemana přitom před pár dny narazila, když během parkování ztratila v Praze peněženku, kterou jeden duchapřítomný muž našel a odnesl na policejní stanici. A herečka zahořela touhou po osobním setkání.

„Peněženku jsem si tam vyzvedla a policisté mi na něj dali číslo. Chtěla jsem se s tím pánem setkat, ale zatím to nevyšlo. Tak jsem mu alespoň poděkovala prostřednictvím SMS zprávy,“ řekla deníku Aha!. 

Témata: Kateřina Brožová