Agáta Prachařová to vzdala! Manželství v troskách, KONEC a rozvod?

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. května 2019 8:48 | Aktualizováno: 1. května 2019 14:26

Vzdává se Agáta Prachařová jakýchkoliv nadějí na záchranu vztahu s manželem Jakubem? Vypadá to tak. Má totiž namířeno do zahraničí a podle zdroje z jejího okolí ani nepočítá s tím, že by se k ní porotce Talentu vrátil.

Dění posledních dní je pro Agátu Prachařovou extrémně psychicky náročné. Když jí manžel Jakub ve čtvrtek poprvé opustil, těžce to nesla, což dokazují i svědectví lidí z jejího nejbližšího okolí. Přesto se dcera herečky Veroniky Žilkové nemohla zřeknout smluvených pracovních závazků, ačkoliv na ní bylo znát, že něco není v pořádku.

Podle zdroje Expresu z okolí hvězdného páru Agáta po večírku magazínu, pro který fotila titulní stranu, přemluvila jednu ze svých kolegyň k tomu, aby mohla přespat u ní, nikoliv ve vile v pražském Suchdole. Jaký je důvod?

„Všichni vědí, že Agáta nerada spí sama v posteli. Má z toho doslova hrůzu. Bojí se tmy a samoty,“ vysvětlil Expresu tajemný informátor, který má k manželům Prachařovým blízko.

„Když má doma děti, tak spí s ní v posteli,“ prozradil zdroj Expresu. Toho večera však měly děti domluvené hlídání a Agáta nechtěla zpátky do prázdného domu, obzvlášť poté, co je nedávno neznámý pachatel vykradl.

„Doma se necítí vůbec dobře. I kvůli tomu si pořídila psa, protože nepočítá s tím, že se ještě Jakub vrátí,“ konstatuje na závěr zdroj z okolí hvězdného páru. Podle dostupných informací navíc hodlá Agáta čelit samotě tím, že vyrazí do Izraele za maminkou Veronikou Žilkovou.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař