FOTO: Playmate Ceterová si nechala omladit ňadra. Svalovec Vémola jí byl jako vždy oporou

Lela Ceterová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. února 2019 8:33 | Aktualizováno: 23. února 2019 14:44

Slovenská modelka Lela Ceterová se už stihla proslavit doma a nyní je o ní čím dál tím víc slyšet i u nás. S jejím povoláním přirozeně souvisí i to, že se o sebe musí starat a před objektivem vypadat co nejlépe. K tomu jí kromě relaxace dopomáhají i neinvazivní zákroky na Petra Clinic.

Glamour kráska Lela se netají tím, že chodí na různé zkrášlovací procedury. „Jsem profesionální modelka a tohle je choroba z povolání. Člověk chce být stále dokonalejší, líbí se mi to.“  Neustále na sobě pracuje a plní si své sny.  A má velmi dobře našlápnuto. Nedávno nafotila sexy kalendář a po jeho limitované edici se jenom zaprášilo. Reakce na snímky byly pozitivní, takže se modelka již brzy postaví před objektiv znovu a slibuje nový projekt.

Pro modelky je důležité, aby na snímcích vypadaly svěže a odpočatě. Proto Lela Ceterová nic nepodceňuje a nachází si čas i na relaxaci. Ráda chodí do sauny a užívá se kosmetické úpravy. „Pravidelně chodím na radiofrekvenci nebo laserové omlazení bříška a boků. Ta tyto partie vyhladí a zeštíhlí. Užívám si i peeling, po kterém je moje pleť jemná a rozjasněná,“ prozrazuje playmate své tipy na krásu.

„Lela k nám dochází na Hollywood peeling, což je naše specialita. Picolaser odpálí karbonovou směs, kterou má klient na obličeji a dekoltu. Klient nemusí mít rekonvalescenci a odchází s dokonale vyčištěnými póry. Pleť je omlazená a vyléčená,“ popisuje zákrok majitelka Petra Clinic Petra Řehořková. 

Ve svém těle se Lela cítí dobře, ale nebylo tomu tak vždy. Častokrát se velmi trápila a už během studia v prvním ročníku střední školy začínala toužit po změně. „Už tehdy jsem věděla, že když dovrším 18 rok života, tak chci jít na plastickou operaci prsou. Celou pubertu jsem měla lentilky pod kobercem a způsobovalo mi to problémy. Chlapci se mi smáli a já tím strašně trpěla. Už tehdy jsem si začala všímat plastických a estetických úprav na ženách. Začala jsem to studovat a zajímalo mě to.“ 

Teď už by u ní bývalí spolužáci neměli vůbec šanci. A kdyby se o něco pokoušeli, mohli by to pěkně schytat. Jejím partnerem je totiž náš nejznámější MMA zápasník Karlos "Terminátor" Vémola. Ten svou drahou polovičku přišel na kliniku doprovodit a prozradil, jak to vidí s našimi zápasníky. 

„Budoucnost české  MMA bude lepší a lepší. Jednou bude u nás brána stejně vážně jako hokej nebo fotbal. Říkám to pořád, i když se mi na začátku lidé smáli. Já ale věřím, že to bude jeden z nejvýznamnějších sportů v České republice.  Začínáme se tomu pomalu blížit,“ slibuje Vémola a dodává, že důkazem je 2x vyprodaná O2 arena během jednoho roku.

Se svými přáteli se na klinice sešel známý figther, zakladatel české asociace člen MMA a rozhodčí Zdeněk Ledvina.

Témata: Lela Ceterová Karlos Vémola