Hit internetu: Hrdličkova oslava postupu Plíškové baví lidi z celého světa!

Karolína Plíšková. Foto: Stefan Brending | Creative Commons by-sa-3.0 de

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

23. ledna 2019 15:14

Tenistka Karolína Plíšková se postarala po pořádný poprask, když odkázala obrátit zápas s legendární tenistkou Serenou Williamsovou. V zahraničí si ale nevšímají jen jejího skvělého výkonu, ale i chování jejího manžela Michala Hrdličky!

Blonďaté tenistce se na slavném turnaji Australian Open povedl zázrak! První set sice vyhrála, pak ale přišla krize. Jenže Karolína se včas vzchopila!

Sedminásobná vítězka Australian Open Serena Williamsová měla za stavu 5:1 ve třetím setu při svém servisu první mečbol. Jenže Češka dokázala otočit a set a tím pádem i celý zápas vyhrát!

Její výkon následně ocenila i poražená Američanka, které prohlásila, že Plíšková hrála „bláznivě. „Byl to její nejlepší tenis,“ uznala tenisová legenda.

Ve světě se teď mluví nejen o velkém vítězství Plíškové, které postoupila už do semifinále, ale také o jejím manželovi, moderátorovi Michalu Hrdličkovi!

Ten byl z vítězství své ženy tak nadšený, že se radoval jako šílenec, rikama mlátil do plexiskla a nakonec málem radostí při objímání uškrtil všechny kolem sebe!

Amazing scenes after @KaPliskova stuns Serena Williams. #AusOpen pic.twitter.com/8EpLyxjXac

— #AusOpen (@AustralianOpen) 23. ledna 2019

Video se stalo hitem sociálních sítích. „Úžasná scéna poté, co Karolína Plíšková porazila Serenu Williamsovou,“ píše se u videa, které bylo zveřejněno na oficiálním twitteru turnaje.

Sám Hrdlička přiznává, že byl v euforii. „Jeden z největších obratů tenisové historie. 1:5 v rozhodujícím setu, 4 odvrácené mečboly. Proti SERENĚ! Takže chápete, že ta radost je tak akorát,“ okomentoval své tanečky Michal.

Témata: Michal Hrdlička Karolína Plíšková