Daře Rolins ruply nervy: Fanoušky seřvala kvůli dotazům na Rytmusovo dítě!

Dara Rolins 12

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

28. prosince 2018 18:15

Na Štědrý den obletěla Slovensko i Česko zpráva, že ostře sledovaný pár showbyznysu, Jasmina Alagic (29) a Patrik Rytmus Vrbovský (41), čekají prvního potomka! Mnozí čekali, jak zareaguje raperova bývalá partnerka Dara Rolins (46). Zpěvačka se nesesypala, jak někteří čekali, přesto se na jejím Instagramu rozebíraly pořádně pikantní věci!

Dara zprávu o těhotenství Jasminině přímo nekomentovala. Na Instagram však vyvěsila citát „What's yours will find you“, tedy „Co je tvoje, ti si tě najde".. Právě tato její slova si mnozí vyložili jako komentář k očekávanému potomkovi jejího ex a tak začali do blonďaté umělkyně pořádně rýt!

„Daro, karma je zdarma. Měla jsi vědět dřív, že Rytmus bude chtít mít dítě. Teď už je pozdě na to plakat,“ vzkázal jí Richard. Proti jeho slovům se ale zpěvačka důrazně ohradila. „Je to tu zas. Proč mate “vy” lidi a bulvární novinářů tu nekončící potřebu dávat každou moji myšlenku, fotku, pohled, reakci do souvislosti s ním?? To vás fakt nenapadlo, že jeden z důvodu našeho rozchodu byl právě fakt, že s ním dítě nechci?“ odvětila evidentně naštvaná Dara.

Pak vyzvala všechny, aby nejen jí dali pokoj. „Však už stačí, dopřejte mně i jemu soukromí, pokoj a štěstí, které si oba zasloužíme. Nemáš pocit, že se i ty vrtáš ve věcech, do kterých ti nic není? Nerozumíš jim, netýkají se tě, nevidíš do nich. Existuje limit, respekt, slušnost. Už stačí, vykašli se na to,“ žádá ho zpěvačka.

Jenže její slova situaci neuklidnila – spíše naopak! „Ty jsi s ním dítě nechtěla? Tak proč jsi v průběhu těch let několikrát opakovala, že za miminko budete rádi, že tomu dáváš volný průběh a když přijde těhotenství, budeš ráda, když vás Bůh obdaruje, budeš rada... a najednou nechtěla? Je to samozřejmě vaše věc, ale teď zcela jistě lžeš. Není to tak, že nechtěla, ale prostě vám to spolu nešlo. Někdy se tak stane, že zdravý pár spolu prostě potomka zplodit nemůže, jen s jiným partnerem, jako ty máš Lauru a on teď čeká rodinu s novou partnerkou,“ nastínila svou teorii Lucie.

Další zajímalo, proč o rozchodu s Rytmusem připravuje písničku, když se přes všechno už údajně přenesla. A neodbytných dotazů bylo mnohem víc. Dara sice zareagovala přímo na jeden konkrétní příspěvek, odpověděla ale všem zvědavcům najednou.

Když někoho přestaneš miloval, souvisí s tím i fakt, že s ním už nechceš dítě. A tak si řeknete, že půjdete oba vlastní cestou. Při rozchodu nemusí jít vždy zákonitě o zklamání, podrazy, výčitky a hysterii. Rozešli jsme se v míru. A já si budu v míru vzpomínat, kdy chci, jak a na co chci, kdy se mi zachce. A na 8. říjen obzvlášť, protože měl a tím pádem vždy bude v mém živote mít místo. Nechápu, čím a jak přesně tím můžu komukoliv ublížil či škodil. To fakt tvoje hlava nebere tak jednoduchou logiku věci, života, vnímání, cítění, přirozené empatie a obyčejnou úctu ke všemu, co přejde srdcem či jak už mám svoje pohnutky lépe popsat,“ povzdechla si Dara Rolins.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič Instagram