Na tohle je třeba zbrojí průkaz! Dcera Ivy Kubelkové kráčí ve šlépějích své maminky!

Iva Kubelková si užívá v Dubaji 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. listopadu 2018 15:35

Iva Kubelková vyrazila i s rodinou za teplem do Dubaje. Své fanoušky ale zásobuje fotkami a historkami. Navíc se pochlubila dcerou, která může klidně kráčet v jejích šlépějích a stát se modelkou!

Protože v Česku je v posledních dnech sychravo a dokonce padá sníh, zajela si Iva i s rodinou na exotickou dovolenou! Své příznivce dráždí fotkami v plavkách i historkami o tom, co ona se svým parterem a dcerami dělají!

Čechům tak doporučila třeba půjčit si loď a navštívit čtvrť Dubai Marina. Ani na dovolené se ale nevyhnula návštěvě fitka! Donutily ji k tomu prý děti. Navíc prý stihla i procházku prý místní tržnici s kořením. „Dokonce jsem objevila i ženskou 'viagru',“ pochvalovala si se smíchem Iva.

Celé své vyprávění samozřejmě doplnila i fotkami! Dokonce se pochlubila dcerami. Zvláště starší Natálka (14) je po mamince, což dokazuje její fotka v plavkách! A podle Čechů je to opravdu celá maminka. Přesvědčte se sami ve fotogalerii!

„Ta je krásná!!! A to tělo,“ rozplývala se nad fotkou Dceru Kubelkové herečka Alice Bendová. „Krásná po mamince,“ přidala se další fanynka Kubelkové. „Celá mamka,“ shodli se další. „Podobna je vážně velká.“

Další navíc psali, že si její tatínek bude muset pořídit zbrojní pas na případné nápadníky! 

Témata: Iva Kubelková