Iva Kubelková se vydala na dovolenou do tepla! Domů poslala žhavé fotky v plavkách!

Iva Kubelková se pochlubila svým nadupaným dekoltem! 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. listopadu 2018 9:12

I když má Iva Kubelková už jednačtyřicet a doma má dvě děti, může jí její postavu závidět každá dvacítka! Protože v Česku je v posledních dnech sychravo a dokonce padá sníh, zajela si Iva i s rodinou na exotickou dovolenou! A pochlubila se odvážnými fotkami v plavkách!

Kubelková na sebe upoutala pozornost už v roce 1996, kdy se stala v soutěži Miss ČR první vicemiss. A i když od té doby uplynulo už hodně času a Iva se spíše než modelingu věnuje moderování, je stále velmi sexy!

„Nejlepší čas někam vypadnout ne?“ napsala Iva k fotce z pražského letiště. A za chvíli už sníh vyměnila za žhavé slunce ve Spojených arabských emirátech!,

Nejprve se vícenásobná vítězka soutěže o nejkrásnější česká ňadra pochlubila svým dekoltem, pak přidala i odvážný snímek v plavkách! „Posílám vám trochu sluníčka a reláááx,“ vzkázala Kubelková z Dubaje.

A i když má Ivě už dávno není dvacet a má doba dvě malé dcerky – Natálii (14) a Karolínku (9), postavu by jí mohla závidět i každá osmnáctka! Přesvědčte se sami ve fotogalerii!

Témata: Iva Kubelková