Díky vypadnutí Genzera vydělal pořádný balík! Kdo je aktuálně největším favoritem StarDance?

Richard Genzer a Jana Zelenková 12

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

16. listopadu 2018 12:04

V taneční soutěži StarDance se pomalu ale jistě začíná lámat chleba! V sobotu se na parketu představí posledních 6 párů, do finálového večera ovšem postoupí jen tři. Aktuálním favoritem je podle bookmakerů herec Jiří Dvořák s kursem 1,95:1, který na druhé místo „odsunul“ Pavlu Tomicovou (3:1). Podobně to vidí i sázkaři, 55 % vkladů je podáno na výhru Dvořáka, 25 % na triumf Tomicové.

V minulém týdnu se se soutěží rozloučil Richard Genzer, který patřil do okruhu širších favoritů. Jeho konec byl sice nečekaný i pro většinu sázkařů, někteří toho ale dokázali královsky využít.

Ten nejodvážnější ještě během večera na Geňův konec vsadil při kursu 9:1 celých 100 tisíc korun, po pár desítkách minut se mohl radovat z výhry 900 tisíc, což je nejvyšší výhra v historii soutěže!

„Dosavadní favoritka Pavla Tomicová tak trochu ztrácí dech. Porota je přeci jenom s postupem soutěže stále náročnější, v posledních kolech už se i v bodování začíná propadat na chvost pomyslné tabulky. Vše mají v rukou diváci, nicméně Jiří Dvořák ve smyslu všeobecné popularity příliš nezaostává a jeho taneční projev a elegance pohybu je přeci jen o stupeň výš,“ říká pro Stars24.cz expert sázkové kanceláře Fortuna Roman Kovařík.

Finálový večer se pravděpodobně obejde bez Daniely Písařovicové a Dalibora Gondíka. Právě tito dva jsou totiž zítra večer podle bookmakerů v největším „ohroženi“. Kurs na to, že v sobotu vypadne populární moderátorka je aktuálně 2,4:1, Gondík má kurs jen o 3 desetiny vyšší.

Témata: StarDance Richard Genzer Pavla Tomicová Jiří Dvořák Daniela Písařovicová fortuna Dalibor Gondík