Šiky na podporu Brzobohatého: Fandí mu Burešová, Rolins, Bouček a další!

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2023 17:44

Českem dnes rezonuje především dění kolem církevního rozvodu Taťány Kuchařové a Ondřeje Brzobohatého. Ten už předem děkoval lidem za podporu, které se dočkal od řady známých osobností.

Přímo na instagramu mu ji vyjádřili například moderátoři Libor Bouřek a Honza Musil, sestra Lola, herci Sandra Nováková a Daniel Krejčík nebo dýdžejka Andrea Pomeje.

Ostře se do Kuchařové pustila třeba Eva Burešová. "Ondro, konečně. Já už bych tak dlouho mlčet nedokázala. Kolikrát jsem se držela, když jsem něco od této paní četla. Jsi frajer a tvé jméno Ti dělá tvá tvrdá práce a to jaký jsi gentleman," napsala na sociální síti.

"Bohužel občas jsou lidé, kteří své jméno ztratí tím, že ztratí partnera a samotní nic vytvořit nedokážou, tak alespoň špiní. Mám Tě ráda a těším se na další koncerty," dodala herečka a zpěvačka.

Pochopení pro nejnovější vývoj v kauze má i Matěj Ruppert. "Kamaráde, naprosto chápu, že se už musíš bránit! Mojí podporu samozřejmě máš. Popravdě jsi světec, že jsi vydržel mlčet tak gentlemansky dlouho! Mám tě rád a jsi skvělej chlap a kamarád!" vzkázal zpěvák Monkey Business.

"Ondrejko, drž se a buď i nadále tím, kdo neztrácí úroveň," poradila Dara Rolins. 

Témata: Ondřej Brzobohatý Eva Burešová Matěj Ruppert Dara Rolins Libor Bouček