Lela podpořila Karlose a prozradila, jak rodina vstřebává porážku!

Lela Ceterová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2023 16:16

Poměrně dlouho si museli lidé počkat na reakce z tábora Karlose Vémoly na porážku v titulovém zápase s Patrikem Kinclem. V neděli se ozval nejen Terminátor, ale i jeho žena Lela.

Slovenka na instagramu napsala, že její muž dává jako opravdový bojovník do svých zápasů všechno. Zároveň naznačila, že Vémola nebojoval jen se soupeřem.

"Je důležité si uvědomit, že prohry patří ke sportu a jsou neodmyslitelnou součástí cesty k úspěchu hlavně po všech kauzách a ubližování naší rodině od třetích osob. Karlos má potenciál poučit se z této prohry a vrátit se do dalších zápasů ještě silnější," poznamenala.

Podle Lely je manžel nadále inspirací pro ostatní zápasníky. "Vím, že v sobě najde sílu a motivaci, aby pokračoval v tréninku a připravil se na další příležitost, kdy bude mít možnost ukázat svůj potenciál. Jeho odhodlání a nezlomná vůle ho budou provázet na cestě k úspěchu," uvedla. 

"Jsem jeho hrdá manželka a stojím při něm na každém kroku jeho zápasnické kariéry. Jsme rodina a úžasný tým a vždy se budeme navzájem podporovat a stát při sobě," dodala. 

Témata: Lela Ceterová Karlos Vémola