Dara Rolins otevřeně přiznala: Uvědomila jsem si krutou pravdu!

Dara Rolins 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. července 2018 21:40 | Aktualizováno: 6. července 2018 5:11

Zpěvačka Dara Rolins ráda a často cestuje. I proto sbalila kufry a i s dcerou odletěla na pár dní do Spojených arabských emirátů, konkrétně si užívá v Emirátu Ras Al Khaimah. Na sociálních sítích se pak svěřila s jedním velkým tajemstvím!

Právě toto místo ležící na Blízkém východě patří mezi nejoblíbenější destinace oblíbené zpěvačky, vrací se sem několikrát do roka. „Bylo to vážně skvělé úterý. Ano, je tu velmi horko. Ne, nevadí nám. Máme to tu prostě rády. Pozdravujemeee,“ poslala Dara pozdrav svým fanoušků.

Na Instagramu také sdílela fotku z ze zábavního parku IMG World of Adventures, který patří mezi největší zábavní parky Dubaje. Hlavní roli tu hrají superhrdinové z komiksů společnosti Marvel. 

Pri niektorych aktivitach, na niektorych miestach si uvedomim tu “krutu” pravdu: uz je to tak, nikdy nebudem uplne dospela:)???? Zabavky tohoto druhu ma proste nikdy neomrzia????? #moreFunnToday #meAnďMyGirlzzz #LolaMargitZoeAndMe #holiday #jump #seeMore #smileMore #huawei #huaweip20pro @huaweimobileczsk

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi), Čec 4, 2018 v 11:11 PDT

„Při některých aktivitách, na některých místech si uvědomuju tu „krutou“ pravdu. Už je to tak, nikdy nebudu úplně dospělá,“ přiznala Dara Rolins. „Zábava tohoto druhu mě prostě nikdy neomrzí,“ dodala vysmátá zpěvačka.

Témata: Dara Rolins spojené arabské emiráty