Agáta Hanychová: Drastická dieta po porodu? Tamto vynechám, tohle přidám!

Agáta Hanychová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2023 8:38

Slavné ženy často ukazují, jak rychle se po porodu dokážou dostat do formy. Pracovat na tom bude i Agáta Hanychová, která s tím navíc má své zkušenosti. Rodila totiž už potřetí.

Na den přesně před týdnem se Agáta Hanychová stala trojnásobnou maminkou, když přivedla na svět dceru Rozárku, kterou má ze zhruba rok trvajícího vztahu se současným partnerem Jaromírem Soukupem.

Aktuálně je tedy uprostřed šestinedělí, kdy má rozhodně jiné starosti než hubnutí. Přesto už tohle téma zvedla, čehož si všimli i na Slovensku. "Přibrala jsem z 60 na 77 kg," přiznala dcera Veroniky Žilkové.  

"Vím, že mě máte rádi, proto ukazuji realitu. Nebudu držet žádné diety, jen vynechám kila čokolády a litry zmrzliny a začnu se pomalu hýbat pod vedením své trenérky. Budeme přidávat také cviky a snad vám časem ukážu fotografii, kde vypadám lépe," vzkázala fanouškům.

Pod fotografiemi, které zveřejnila modelka, se objevilo mnoho pozitivních komentářů od jejích fanoušků. Ti ji přesvědčovali, že vypadá skvěle už nyní, i když nedávno porodila.

Témata: Agáta Hanychová